Услуги

Сервизът предлага ремонт и резервни части за всички марки и модели фитнес уреди. Предлагаме ремонт на велоергометри, ремонт на бягащи пътеки, ремонт на кростренажори както и сервиз на електронни компоненти като управляващи платки, серво управления, дисплей, ремонт на електродвигатели, ремонт на механични части, смяна на ленти и плотове на бягащи пътеки, смяна на въжета и ремъци на силови уреди, заварки и изработване на детайли, както и всички други видове ремонти за фитнес уреди.

Предлагаме сервизиране на уреди на място и в нашият сервиз.

image

 

Ако клиентът няма възможност  да донесе уреда в нашият сервиз, ние можем да дойдем на място и да го ремонтиаме, независимо дали машината се намира вэв фитнес зала или в дома.

Условията за посещение на адрес са следните:

            · Цената за посещение на адрес  за района на София е 30 лв. В тази цена е включено посещение от компетентен сервизен техник, диагностика на проблема  и евентуалното му отстраняване, ако това е възможно без подмяна на части и без да е наложително второ посещение.

Ако е необходимо да се подмени някаква част или да се вземе в сервиз за по-специален ремонт, цената на ремонта се определя на място. При положение че клиентът е съгласен да се ремонтира уреда на договорената цена, уредът или част от него се взема в сервиз. Ако клиентът не желае да се ремонтира уреда, дължи само 30 лв. за посещението.

            · Цената за посещение на адрес в друг град се уточнява допълнително с обаждане на телефоните ни за връзка или чрез запитване на електронната ни поща.

Ако клиентът  донесе уреда или повредената част в сервиза, той не заплаща никаква сума за диагностика. В сервиза уредът се преглежда от специалист и се прави оферта за ремонта на уреда.

Профилактика и поддръжка на оборудване във фитнес  зали

Ако притежавате фитнес зала и искате да се направи профилактично обслужване на уредите  за да се установи тяхното моментно състояние не се колебайте да ни потърсите. Нашият екип от професионалисти  ще направи необходимото обслужване, за да могат вашите клиенти да се възползват от добре работещи уреди и да направят успешно тренировката си.

Заваряване на черни и цветни метали

Нашият сервиз предлага заваряване на всякакви детайли от черни или цветни метали, както и железарски и стругарски услуги. Ако се нуждаете от подобен вид услуги не само за фитнес уреди, но и за всякакви други уреди, може да се обърнете към нас. Високо квалифицираните ни специалисти могат да заварят вашите повредени детайли или да изработят нужните ви изделия на струг или фреза.  

Виж повече